SPONSOR

Arbejder du eller ejer en virksomhed, som er interesseret i at sponsorere sport eller events? Eller sponsorerer I allerede nogle? 

Vil I reducere tiden I bruger på at kontakte, forhandle og tvivle på det potentielle investeringsudbytte af partnerskabet? 

Tilmed jer hos GoSpons og lav en sponsee anmodning! 

GoSpons vil sætte rammen for din sponsorprofil baseret på jeres opgivne informationer ved tilmelding og oprettelse af en sponsee anmodning. Derfor er solid viden og forståelse af firmaets vision, værdier og krav blandt andet påkrævet. 

VORES SERVICE

4

Tilmeld din virksomhed og opret en virksomhedsprofil. Her tilkobles en repræsentant fra jeres virksomhed GoSpons. 

Opret en sponsee anmodning. Her udfylder I jeres krav og forventninger til partnerskabet samt jeres mulige investeringsbudget og hvordan I vil være sponsorer. 

GoSpons vil på baggrund af jeres oplysninger finde potentielle sponsees i vores database, som matcher jeres krav. I vil få tilsendt de potentielle matches, samt et forslag på hvordan jeres kontrakt kunne se ud indeholdende potentielle modydelser og aktiviteter af partnerskabet. 

Nu kan I tage forslagene med til møde og beslutte, hvem I har lyst til at sponsorer, og herved tage kontakt til sponsee for at færdiggøre kontrakten. 

 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

1

2

3