SPONSEE

Arbejder du for en sportsklub, idrætsforening eller er en atlet, som søger sponsorer indenfor erhvervslivet til at udvikle og forbedre jeres muligheder? 

Vil I reducere tiden I bruger på at kontakte, forhandle og definere sponsorerens potentielle investeringsudbytte af partnerskabet? 

Tilmed jer hos GoSpons og lav en sponsor anmodning! 

GoSpons vil sætte rammen for din sponsorprofil baseret på jeres opgivne informationer ved tilmelding og oprettelse af en sponsor anmodning. Derfor er solid viden og forståelse af firmaets vision, værdier og krav blandt andet påkrævet. 

Tilmeld din virksomhed og opret en virksomhedsprofil. Her tilkobles en repræsentant fra jeres virksomhed GoSpons. 

Opret en sponsor anmodning. Her udfylder I jeres krav og forventninger til partnerskabet samt jeres ønskede investeringsbudget og hvilken promotion og aktivering I kan tilbyde. 

GoSpons vil på baggrund af jeres oplysninger finde potentielle sponsorer i vores database, som matcher jeres krav. I vil få tilsendt de potentielle matches, samt et forslag på hvordan jeres kontrakt kunne se ud indeholdende potentielle modydelser og aktiviteter af partnerskabet. 

Nu kan I tage forslagene med til møde og beslutte, hvem I har lyst til at have som sponsor, og herved tage kontakt for at færdiggøre kontrakten. 

 

VORES SERVICE

1

2

3

4

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon