OM GOSPONS

GoSpons er skabt af serviceøkonomerne Helle Klarskov Jacobsen, Ditte Skammeritz Larsen og Mathilde Hedeager Juul i et eksamensprojekt som gik ud på at udvikle en ny idé indenfor vores speciale i sport og event. Idéen gik hurtigt fra små, sjove tanker til en tilmelding til det Regionale Mesterskab i Entreprenørskab 2017 med vores virksomhedsidé. Vi blev, til vores store overraskelse, udtrukket som ét af ni hold ud af nogle og tredive hold. Fra at vi en dag har siddet og brainstormet idéer til at have oprettet en virksomhed og befinde os på Børsen til Danmarks Mesterskabet i Entreprenørskab 2017 gik der ikke meget mere end fire måneder. I kølvandet efter den store oplevelse, valgte Ditte og Helle at trække sig fra firmaet. Mathilde fortsætter med at sætte virksomheden op ved siden af sine studier i PBA Sport Management på UCN.

 

Idéen kom til os på baggrund af den erfaring vi havde med os tilbage fra vores praktikpladser. Vi havde alle tre skulle håndtere sponsorater, både som sponsorer og sponsees, og stødte alle på forskellige forhindringer flere gange i processen samt vi så hvor meget tid der ofte bruges på at få et nej. Vi tænkte, at det måtte kunne gøres bedre, og begyndte straks at undersøge markedet for om de så de samme problemer. Oftest gik det igen, at sponsees har svært ved at finde partnere samt definere deres potentielle modydelser. På den anden side så vi oftest sponsorer tvivle det potentielle investerings udbytte samt at finde den rette partner fremfor hvilken som helst.

 

Derfor er missionen for GoSpons at optimere sponsorer og sponsees's tid og ressourcer brugt på at danne sponsorater ved at tilbyde en social-markedsplatform som baseret på data kan matche sponsor- og sponsee-profiler med hinanden.

TEAMET BAG

Mathilde Hedeager Juul 

CEO and Founder of GoSpons 

AP i Service, Hospitality and Tourism Management, int., 2015-2017

BPA i Sport Management, int., 2017-2019 

Praktikant i Watford Football Club, 2016 

Frivillig i UCN Student Sports, 2017

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon